Ukupno prikaza stranice

subota, 29. ožujka 2008.

FITNA MOVIE by Geert Wilders.


Neznam što reći?
Možda je ovo jedan od najstrašnijih filmova ikada napravljen. I to jest naša realnost i u takvom svijetu mi živimo?
Geertu je puko' film i napravio je ovaj uradak iza kojeg će slijediti još strašnije stvari, u to sam siguran, padat će avioni.

Ono što je neupitno, jest kredibilitet samog filma tj., dokumentarne zabilješke iz filma jer je činjenica da tako stoje stvari.

Muslimani u ime alaha teroriziraju cijeli svijet i to je neosporno.
Postoji vrlo malo izbora kako tome stati na kraj ; jedan od njih je potući sav muslimanski svijet (kao što i u samom filmu kaže jedan musliman, potući ih sve do jednoga). E to je jedan od izbora, koji ponovno poziva na teror i stravu i krvoproliće u takvim razmjerima kakvih nije bilo još od II svjetskog rata.

Druga mogućnost je nastaviti sa mirnim riješenjima ali ne kao do sad, jer to očito nema utjecaja, nego raditi na najmirnijim mogućim rješenjima, toliko se predati tom poslu da sve drugo bude manje važno....hmmmm,neznam koliko je to moguće.

Za treća riješenja neznam a nemam ni volje, još me 'pere' upravo odgledani film pa sam ful pod utjecajem.
Dođe mi da kažem:"Treba ih sve pobit,šugavu im mamu j...m". , ali to nije riješenje, mislim da nije. Neznam.

Što napravit? Kako to riješit jednom zauvijek?

petak, 28. ožujka 2008.

Referendumi u Hrvata

Još jednom svijedočimo kako se izvršna vlast države Hrvata sprema učiniti nešto bez upita svojeg puka.

Naime, kako to biva već i od samog nastanka slobodne nam države, vlada upravalja sama sa sobom, nadmeće se sama sa sobom i postaje tijelo neovisno o državi za koju bi se trebala zalagati.

Naime, nepravilnosti vođenja države u dobrom smjeru očituju se na svakom koraku ; od samih zakona koji su doneseni ali se ne sprovode pa do odluka od velikih državnih važnosti.

Znate, jednom ulazak u NATO je dovoljno da se iz njega ne izađe, isto tako i sa ulaskom u EU.

Hrvatski puk je jednostavno nedovoljno informiran o značajkama ulaska u te dvije integracije,
tj.,informacije koje su u javnosti prezentirane su onaj pojednostavljen i uljepšan dio cijele te priče.

Isto tako građani moraju znati i to da se takve odluke ne bi smjele donositi odlukama vlade, ministarstava, predsjednika ili premijera, već da se takva odluka tiče i samog puka te je na njima da odluče žele li pristupiti takvim integracijama ili ne, znači pitanje je referenduma a ne samovoljnih odluka sa vrha.

Uopće je smiješno što se za samo raspisivanje referenduma oko ulaska u NATO trebaju prvo prikupiti potpisi. Pa jasna je stvar da građani imaju svoj vlastiti stav po tom pitanju i da se takva pitanja moraju riješavati na referendumski način.

Svaka državna vlast koja samovoljno donosi odluke o tako važnim stvarima 'smrdi' na korupciju, ilegalu, bespravnost i da ne nastavljam dalje.

Ionako se zna da je Hrvatska vrlo korumpirana zemlja, da se sam vrh korupcije nalazi u samom vrhu države, pa sad još da se i u NATO ili EU uđe bez sazivanja referenduma mislim da bi svakom bilo sve jasno.

Tko god misli da je Hrvatska spremna ući u EU i/ili NATO taj se onda ne bi trebao bojati rezultata referenduma i trebao bi dati pravo svakom građanu da se izjasni. Mislim, kad je već tako siguran....
Slažete li se?

LP


nedjelja, 23. ožujka 2008.

Zoo Man želi Vam Sretan Uskrs