Ukupno prikaza stranice

petak, 13. studenoga 2009.

O Predsjednicima i predsjednicima i dreku

Dakle, kako stvari stoje, a više leže nego stoje, Huston we have a problem ;)

Milan Bandić...što reći a da se već nezna, čovjek od riječi 'kaj', čovjek od riječi 'push'..
A kaj push (čitaj 'buš'), to je Bandić, malo gradonačelnik malo predsjednik a malo i trbuhozborac. ..
..Kao što sam već naveo i u diskusijama nekih članaka (net.hr), kaj se može očekivati od Banditosa?
Osvrnimo se na povijest gradske vladavine mr.Bandića ;
......jebote....ček ček ček..a ne, nije to...aha! našel sam! Bandić nije napravil zapravo ništ osim kaj je očistil Bundek od dreka, makar se i dalje drek tam opet skuplja.
Al ima dreka i na Ribnjaku,Jarunu,Maksimiru...tak da onda Bundek i nije nekaj posebno za spominjat..
a dreka po cestama! ajme meni, neznam dal su šahtovi više ispupčeni ili udubljeni po asfaltiranim ulicama i cesticama belog grada, tam di asfalta ima a bome i tam di ga nema..

A dreka po zonama! jaos, di bum se sad parkiral kad mi mr.Šuker 'diže' s plaće pa nemam ni za 2. Zonu Bandić-asfalta...mislim ,malo mi je daleko od Sesveta do Centra za ić pjehe, kaj veliš bandos? al bolje i to neg da mi ga digne...pauk ;)

drek sa stanogradnjom,šopin centar-gradnjom i novim parkiralištima i njihovim zonama je baš pravi drek al DREK sa 'pinki' uplatnicama za izgradnju grada!!!!! WTF (vot d fak)
...kaj je to točno kaj se uplačuje s tim? Izgradnja dreka možda? kaj ga nije malo dosta....
njušim prevaru, mislim da bi se financijska patrola trebala s tim pozabavit..

al da ne ser...m previše, rezime ; kad bi mr.Bandić bio predsjednik, sigurno bi napravil isti drek is Hrvatske kak je i iz Zagreba, kaj ne? Push



Alka(r) Vuica....daj nemojmo ulazit u to.
ak bi dobro vodila drževu ko što pjeva...drek nam ne gine.
ali kako ženi bez glasa treba novaca, za operaciju istog,istih (glasnica) pa da zvuči malo milozvučnije dok pjeva komentare na nekim 'tv-emisijama' ili negdje, neka joj bude, ja joj želim da skupi dovoljno glasova pa da dobije pare pa da se operira i s ciganima zasvira...push.


Andrija Hebrang the Saint... ma tu se ima za pisat,pričat,srat kolko želiš, al tlak mi se malo pomakne ili gore ili dole pa budem bil jasan i kratak.
Doktore, nit si je ijedno ministarstvo s tobom pomoglo a nit bi država, neznam ni dal bi si liječnička ordinacija opće prakse s tobom pomogla...osim ako se ne udružiš s doktorom Milinovićem pa zajedno otvorite 'hot lajn' za davanje savjeta o visokom tlaku i svinjskoj gripi...kaj već prije dođe..
Zapravo mi je kandidatura gosp.Hebranga the Saint-og i smiješna jer mislim da je on jedina osoba koja bi glasala za njega...sebe...samog.. push


Boris Mikšić...push
Miroslav Tuđman (osim kaj nezamjetno podsjeća na pokojnog predsjednika Franju Tuđmana)...push
Pavo Pušić...??????? hm...on je izumitelj al dal može izumit poštene političare? to je pravo pitanje, jer kao potencijalni predsjednik mora bit spreman na drek (a mislim da nije jer dolazi iz Dubrovnika) :))) ...push

...i ima tu još kandidata i kandidatkinja i ovakvih i onakvih i rođenih u Hrvatskoj i rođenih u 'dijaspori' i bogatih i bogatijih i željnih još više bogatstava i onih koji znaju da nebuju predsjednik al očeju zeti novce za kampanju i operir....okej, kaj god da očeju s tim novcima...al ima i onih pravih, koji su čvrste ruke, koji vjeruju da mogu i da budu mogli itd...

al kako god bilo da bilo, tko god da postane naš novi predsjednik...nadam se da neće popustiti pred bezakonjem, licemjerjem, korupcijom, političarima koji svoj posao ne rade (to se odnosi na 90 saborskih zastupnika koji nikada nisu zagrijali stolicu u saboru iako su za to plačeni)...itd
..i nadam se da zna kakav drek čeka novog predsjednika

p.s.nadam se da se gospoda kandidati i gospodje kandidatkinje nebuju baš jako srdili na ovaj post jer...sve je to drek i iza svega treba napravit 'push' ;)