Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 14. prosinca 2009.

Pokrali nas pa bjež'mo

Čuo sam za novu poštapalicu neki dan; "Što u Hrvata ima,to u svijetu nema", al su li se zajebali :))
Image Hosted by ImageShack.us

Ima ih u svijetu i sve naši, pa će zajebat i vas ko' što su i nas.
Al šalu na stranu, sada je već svima jasno da nas je Sanader opljačkao tako fino ko kad djetetu neko lizalicu otme, a Jadranka se kao nešto pravi 'kontrašica' u stilu "nisam ja takva".

Normalno je da Sanaderov nasljednik, u ovom specifičnom slučaju nasljednica, isto ide tim stopama i nećemo se dat zavarat, jer kaj sad ti Jadranka glumiš Sanadera...ista spika ista boja kose...

Naime, ako ministar nezna kaj mu se događa na 'polju' i ako premijerka nezna kaj se događa njenom ministru, tu riba počinje smrdit i od glave i od repa samo kaj s jedne strane jače.
Sad nam još i Hebranga gura i podtura, ni manje ni više nego za glavnu facu države - predjednika
Time bi pokrili sva preostala mjesta zakonodavstva i uprave i hop-cup eto nam centralizma i back 2 the past again (mislim da će Bandić ovo razumijet :)) )

Oprostite gospođo predsjednice premijerko Kosor, al nije li malo 'kaki' da promičete nekog za predsjednika?
Nije li ipak kulturnije da se stranka na vlasti i njena predstavnica ne guraju u izbore i ostanu postrani?
Nije li potrebnije da prođete malo ministarstvima pa da vidite tko gdje sjedi,leži,spava,nepostoji,radi,krade,laže,otima itd.,nego kaj se povodite izborima?
Image Hosted by ImageShack.us

Uostalom kakav je Jadranka Kosor zapravo drugar bila sa Sanaderom i koja je tada bila njena funkcija dok je stajala rame uz rame i tanjur uz tanjur s njim?
Jer nije mi jasno kako ima obraza postojat i pravit se mila?
E milo moje, dok je Sanader kovao paklene planove jednako si se smješkala kamerama kao što to činiš i danas...samo prodaješ i iste fore pa to baš i nije fora :))))
Dok napuni Jadranka đepove, bit će ;"Zaključila sam da je došlo vrijeme da se povučem...bla bla bla...pa nek me naslijedi...Hebrang naprimjer" (milo sumnjam da će H bit predsjednik)

Najveće iznenađenje, veće čak i od Kalmete, mi je Đurđa Adlešić i NO 'pune pošte'!!!!!
Nu Đurđa,kaj ti bi?
Nekak mogu shvatit Sanadera,Polančeca,Kalmetu,Šukera pa čak i Jadranku...al zar i ti Đurđa?!
Mačka u vrućim štrampljicama pa da se tako ponaša...(jel morem ja dobit posao u 'punoj pošti'?)

Uglavnom nam je svima,više-manje, pun 'dick' (Bandiću znaš ti to) izbora,reklama,plakata...potrošenih milijuna na apsurdne pizdarije i to milijuna od haraća (tnx Jadranka) i svima nam je milo kaj smo pridonjeli plakatima Hebranga osobito a i ostalima u bandi.
Nema frke, svaki put kad ustreba, samo ti nama daj harać, pa nas poharači, nek djeca gladuju samo nek bude kandidata :p
Image Hosted by ImageShack.us
Kad Jadranka uhapsi Sanadera, vrati lovu koju nam je oteo,pohapsi i ministre...neke umjesto u zatvor nek pošalje na doškolovanje ili bar neki brzi kurs, pa kad vrati ono kaj nam je i sama pobrala i poharačila, onda možemo svi sretni zapjevat ø¤º*°˙·٠•●΅...♫ ♪ ♪●•٠·˙ Zagrljeni zagrljeni kamen gori val se pjeni zagrljeni zagrljeni...♫ ♪ ♪ღ♥ø¤º*°˙·