Ukupno prikaza stranice

utorak, 19. listopada 2010.

J.Kosor otvoreno šalje dezinformacije!

Zadnjih tjedana imamo priliku gledati pravo lice političkog 'lonca' iz kuhinje Jadranke Kosor.
Iako je već dosta Jadrankinih 'krumpira' zavšilo ili je pred vratima Remetinca, Jadranka Kosor idalje nastavlja sa širenjem dezinformacija i laži iz svoje kuhinje.

Naime, premijerka Kosor pokušava uvijeriti javnost da ukoliko dođe do prijevremenih izbora, prestaje borba protiv korupcije, gospodarski razvitak te pregovori o članstvu u EU.

Uz to što svi stručnjaci tvrde upravo suprotno, i sama je Jadranka Kosor svojim djelima pokazala da nije sposobna voditi niti sprovoditi nijednu od te 3 zadaće.
Jedno jest sigurno, Jadranka Kosor i HDZ moraju otići.
Gospodarski (ne)razvoj dosegao je svoj vrhunac a tako i Šukerova financijska zaduživanja.
Iako Jadranka Kosor sa svojom svitom cijelu situaciju smatra napadom oporbe, te u to pokušava uvjeriti i narod, nekako mi se čini da joj konci polako klize s prstiju te da će vrlo brzo doći do situacije gdje će Hrvatska tražiti novo vodstvo, makar se to moralo dogoditi i silom.

Situacije u Grčkoj, Francuskoj ali i drugim europskim zemljama mogle bi uskoro zadesiti i Hrvatsku.
Naravno, iako se većina još trudi tolerirati sadašnje stanje u republici te dosta nestrpljivo očekuje razriješenje Jadrankine vlade, nebi bilo nimalo začuđujuće da nemir zavlada ulicama hrvatske metropole i drugih većih gradova.

Iz dana u dan situacija je sve lošija, osim korumpiranih političara, bivših i sadašnjih, na svijetlost dana izlaze i pravosudni organi koji nimalo ne mirišu na pravdu.

Bivši premijer Ivo Sanader te sadašnja premijerka Jadranka Kosor su samo dvoje loših kuhara jedne te iste kuhinje iz koje se pošten građanin RH neće nikada moći najesti.















Nema komentara: